Vi er
Aalborg Blend in

 

Et team drevet af passionen om at formidle de bedste insidertips til byens inspirationstørstige sjæle.


Anne Ejlerskov

Stifter og Partner


Emil Thesbjerg

Partner og Head of content


 

Historien om AalborgBlend in


Historien om Blend in tager sin begyndelse i Aarhus, hvor vi siden 2018 har videregivet insidertips fra frivillige lokale til unge studerende. Anno 2021 deler Blend in tips fra aalborgensiske unge, der ønsker at dele hvor man finder de bedste steder, byen har at byde på.


Følg med på instagram @aalborgblendin , hvis du vil have et heads up, når nye tips er klar til at blive læst. Rigtig god læselyst.

 
 • Lisa K.
  Jeg har fulgt Blend In helt fra starten, og besøger stadigvæk sitet hyppigt. Selvom jeg har været bosat i Aalborg i 10 år, så hjælper Blend In mig altid med at opdage og udforske nye spændende steder.
  Lisa K.
 • Jakob J.
  Jeg synes, at Blend in er fedt, fordi man opdager en masse nye steder rundt omkring i byen. Selvom man troede, at man kendte Aalborg godt, er der alligevel mange små nye steder, om det så er caféer, spisesteder eller oplevelser.
  Jakob J.
 • Pernille E.
  Jeg følger med hos Blend in, fordi de giver mig lyst til at udforske nye kroge af Aalborg, og fordi de minder mig om alle de fine steder, jeg havde glemt fandtes.
  Pernille E.

Samarbejdspartnere

Sammen med Sparekassen Kronjylland brænder vi for at sikre et godt, trygt og rigt studie- og byliv i Aarhus, Odense og Aalborg. Vi samarbejder om at skabe en troværdig guide til byerne med pålidelige tips fra studerende til studerende - vi vil kort sagt bringe de studerende tættere på hinanden og deres studieby.